Κάταγμα περόνης ο Παπαπέτρου

Written by  Σεπ 11, 2014

Σοβαρότερος από ο,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι τελικά ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, έχει υποστεί τελικά κάταγμα περόνης και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Ο νεαρός φόργουορντ, που βρίσκεται στην Ιταλία για την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς, τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι, όπου είχε τραυματιστεί και κατά την συμμετοχή του με την Εθνική Νέων και, ενώ αρχικά είχε εκτιμηθεί πως πρόκειται για ένα βαρύ διάστρεμμα, τα νέα τελικά δεν ήταν τόσο καλά.

Ο Παπαπέτρου εξετάστηκε και σε κλινική του Τρεβίζο, όπου του έγινε μαγνητική και ακτινογραφία, οι οποίες, τελικά έδειξαν κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες, κάτι που σημαίνει ότι ο 20χρονος φόργουορντ υου Ολυμπιακού θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Ήδη του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας προκειμένου να υποβληθεί και σε συμπληρωματικές εξετάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα χάσει το πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου, ενώ όλοι πλέον εύχονται να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν υγιής και έτοιμος για μια νέα χρονιά με πολλές υποχρεώσεις. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.