«Ερυθρόλευκος» για πέντε χρόνια ο Μουράτος

Written by  Αυγ 08, 2014

Την απόκτηση του 17χρονου διεθνή γκαρντ, Βασίλη Μουράτου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια σημαντική κίνηση – επένδυση για το μέλλον.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εδώ και μέρες ολοκληρώσει το ρόστερ τους για την επόμενη χρονιά και έχουν στραφεί στην απόκτηση νεαρών παικτών που ξεχώρισαν με την Εθνική Εφήβων, για να στελεχώσουν την ομάδα Νέων και να κοιτάξουν όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον της ομάδας. Ο  17χρονος Βασίλη Μουράτος ήταν εξαρχής από τους πρώτους στόχους των Πειραιωτών και η μεταγραφή του για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μουράτου. Ο 17χρονος διεθνής γκαρντ θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια.»

Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται πλέον και σε άλλες περιπτώσεις νεαρών παικτών, όπως ο Κώστας Μήτογλου και ο Δημήτρης Σταμάτης και, παρά το γεγονός ότι αμφότερες οι περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.

Πηγή και Φωτό: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.