«Ερυθρόλευκος» ως το 2017 και ο Μάντζαρης!

Written by  Ιουλ 29, 2014

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα παραμείνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης που συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» για τρία ακόμα χρόνια.

 

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον διεθνή γκαρντ, τον οποίο περίμεναν να επιστρέψει από το Καρπενήσι, όπου βρέθηκε με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Μόλις το πούλμαν έφτασε στην Αθήνα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης πέρασε από τα γραφεία της ομάδας προκειμένου να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.

Αμέσως μετά, η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μια σύντομη, αλλά με νόημα ανακοίνωση, την οποία συνόδευσαν και με δύο φωτογραφίες:

«Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησαν να μείνουν μαζί ως το 2017. Καλό καλοκαίρι».

Σε μήνυμά του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους φίλους και την διοίκηση της ομάδας για την υποστήριξη:

«Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι ανανέωσα για τρία χρόνια με την ομάδα ένιωσα τόσες χαρές!! Ευχαριστώ τους προέδρους που έδειξαν πόσο ήθελαν να με κρατήσουν στην ομάδα!!!!! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται... Ευχαριστώ όλους που μου 'δειξαν τη στήριξή τους...!!!! Υγεία πάνω απ' όλα!!!!!».

 Με την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζαρη ουσιαστικά ολοκληρώνονται οι κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού για τη φετινή χρονιά – εκκρεμούν τα ραντεβού για την ανανέωση του Σλούκα – και πλέον η προσοχή στρέφεται σε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, χωρίς να αποκλείεται μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής εφόσον παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό ή υπάρξει αποδέσμευση παίκτη με πιθανότερο τον Σίμονς.

Πηγή: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.