Υποψήφιος για το βραβείο Μάρκετινγκ ο Ολυμπιακός

Written by  Ιουλ 08, 2014

Υποψήφιος για το βραβείο Μάρκετινγκ της Ευρωλίγκας 2014 Devotion Marketing Awards είναι ο Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, επιβραβεύοντας τις καλύτερες προσπάθειες των ομάδων τη χρονιά που πέρασε τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο Eurocup.

 

Όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός, μαζί με τις Άλμπα Βερολίνου και Σάσκι Μπασκόνια, είναι οι τρεις φιναλίστ, όπως προέκυψαν έπειτα από την σχετική ψηφοφορία, που διεξήχθη ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ, Ολίμπια Μιλάνο και Παναθηναϊκός. Οι τρεις φιναλίστ ξεχώρισαν για τις προσπάθειές τους να προωθήσουν το μπάσκετ, αλλά και της δικής τους δυναμικής, τοπικά ή διεθνώς, μέσω εμπορικών προγραμμάτων, τεχνολογικών καινοτομιών στην σχέση τους μετα Media και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή των φιλάθλων. Η Άλμπα Βερολίνου, η οποία στον σχετικό διαγωνισμό κατέκτησε πέρσι την δεύτερη θέση, ξεχώρισε για την πολιτική της στην επέκταση προς την κινεζική αγορά, με την χρήση μεθόδν όπως μπασκετικών καμπ, χρήση νέων τεχνολογιών κλπ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, που την περασμένη χρονιά κατετάγη τρίτος, εγκαινίασε το πρόγραμμα «αφοσίωσης» στην ομάδα, που συνδυάζει τις εμπορικές δραστηριότητες, την εκδοση εισιτηρίων και την δυνατότητα των φιλάθλων να γίνουν μέλη της ομάδας.

Η Σάσκι Μπασκονια, τέλος, έκανε πολλά βήματα μπροστά, εφαρμόζοντας τελευταίες τεχνολογίες στην χρήση του Διαδικτύου. Μετέφρασε την ιστοσελίδα της σε τρεις γλώσσες, ενώ, παράλληλα, δημιούργησε μια λίστα απο επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την ομάδα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

Η τελική κατάταξη των νικητών θα ανακοινωθεί την Τετάρτη και η βράβευση των νικητών θα γίνει την Πέμπτη.

Πηγή: Euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.