Ζήτησε τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ο Ολυμπιακός

Written by  Μάι 28, 2014

Σκληραίνει τη στάση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που με νέα ανακοίνωσή της ζητά από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για την συμμετοχή των παικτών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απειλώντας εκ νέου πως σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα επιτρέψουν σε παίκτες των «ερυθρολεύκων» να ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην Ισπανία.

 

Να θυμήσουμε πως είχε προηγηθεί ανταλλαγή επιστολών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ με την Ομοσπονδία, με την πρώτη να ζητά την ασφαλιστική κάλυψη των παικτών που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση και την δεύτερη να απαντά πως υπάρχει σχετική συμφωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των παικτών.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει πως από τις 23/5 έχει ζητήσει με νέα επιστολή την προσκόμιση των ασφαλιστικών συμβολαίων από την Ομοσπονδία, καθιστώντας σαφή την πρόθεσή της να εξετάσει την συμμετοχή των παικτών της ομάδας στην αποστολή της Εθνικής εφόσον δεν λάβει την αναμενόμενη απάντηση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Αντιδρώντας στην μάλλον ασαφή τοποθέτηση της Ε.Ο.Κ. περί «πλήρους» ασφαλιστικής κάλυψης των διεθνών αθλητών, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, με νέα επιστολή της στις 23.05.2014, ζήτησε για ακόμη μία φορά από την Ομοσπονδία να της προσκομίσει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν καταρτιστεί και ισχύουν μεταξύ της FIBA  ή της Ε.Ο.Κ. και οιασδήποτε ασφαλιστικής εταιρίας καθώς και να της γνωστοποιήσει με λεπτομερή στοιχεία το μέγιστο ποσό αποζημίωσης που αντιστοιχεί σε κάθε διεθνή αθλητή ξεχωριστά, σε περίπτωση επέλευσης οιουδήποτε ασφαλιστικού κινδύνου».

Πηγή: redplanet.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.