Επιστροφή και μαγνητική για τον Σπανούλη

Written by  Μαρ 01, 2014

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Ολυμπιακό που εκτός από την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που τον βάζει σε περιπέτειες για τη συνέχεια της Ευρωλίγκα, φαίνεται πως χάνει και τον Βασίλη Σπανούλη για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα.

 

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης  δεν αγωνίστηκε απέναντι στην τουρκική ομάδα λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στο γόνατό του, ωστόσο, όπως φαίνεται, η ταλαιπωρία του δεν σταματά εκεί. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού που σύστησε την μη συμμετοχή του για να μην ρισκάρει κάποιον μεγαλύτερο τραυματισμό, ξεκαθάρισε πως με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, ο παίκτης θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του και να υπολογιστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο Σπανούλης είναι βέβαιο πως δεν θα αγωνιστεί για προληπτικούς λόγους απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας για το πρωτάθλημα, ενώ πλέον κρίνεται αμφίβολη και η συμμετοχή του στον πολύ κρίσιμο, όπως εξελίχθηκε πια ο όμιλος του Top 16 αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ, όπου η νίκη είναι επιτακτική για τον Ολυμπιακό αν θέλει να μην ρισκάρει ακόμα και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.