Μπαρτζώκας: «Άδικη για τον Ολυμπιακό η τεχνική ποινή»

Written by  Μαρ 01, 2014

Απογοητευμένος για την εξέλιξη της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε/Ούκερ που έφερε μία ακόμα ήττα για τον Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα που τον βάζει σε περιπέτειες, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην άδικη τεχνική ποινή που δέχθηκε, η οποία κατά τη γνώμη του έκρινε εν πολλοίς την έκβαση του αγώνα.

 

«Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε και στα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς τον Σπανούλη στη διάθεση μας, και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε.  Σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου ήταν η τεχνική ποινή η οποία δέχτηκα. Ακόμη και τώρα δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δέχτηκα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν ήταν δίκαιο, όχι για εμένα, αλλά για τον Ολυμπιακό», δήλωσε κατά την αρχική του τοποθέτηση ο κ. Μπαρτζώκας, ο οποίος έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας για τον Ολυμπιακό.

«Πλέον κοιτάζουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με τη Μιλάνο εντός έδρας. Αυτό το TOP-16 είναι αρκετά ανταγωνιστικό, κάθε ομάδα προσπαθεί σκληρά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν γνώριζε να απαντήσει τονίζοντας πως «θα δούμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας του».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.