Προανήγγειλαν μηνύσεις οι Αγγελόπουλοι

Written by  Φεβ 16, 2014

Η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού φουντώνει έντονα καθημερινά, λίγες μέρες πριν τη νέα σύγκρουση των δύο «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα. Πρόθεση να καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά του φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού για υβριστικά σχόλια σε βάρος τους εξέφρασαν οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Αφορμή, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, δόθηκε από σχόλιο του μέλους του τεχνικού τιμ των «πρασίνων» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία και προτίθενται να καταγγείλουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του «facebook», με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π. για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων».

Πηγή: redplanet.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.