Τις εντυπώσεις η εξέδρα, τη νίκη ο Ολυμπιακός

Written by  Φεβ 02, 2014

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» ένα ημίχρονο στη Χαλκίδα, όπου ο μαχητικός Ίκαρος τον δυσκόλεψε πολύ, ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τελικά μία άνετη νίκη με 64-87 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους των γηπεδούχων που γέμισαν το γήπεδο.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ νωθρά στο παιχνίδι επιτρέποντας στους γηπεδούχους όχι μόνο να μένουν κοντά, αλλά να προσφέρουν και εντυπωσιακό θέαμα, βοηθούμενοι εμφανώς από την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ ως το ημίχρονο, όταν και ο Ολυμπιακός «έσφιξε» την άμυνά του και ανέβασε την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να πάρει τη διαφορά και να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πήραν μία άνετη νίκη, όμως, αυτό που μένει περισσότερο από την εικόνα του παιχνιδιού είναι η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του γηπεδούχου Ίκαρου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε πέντε παίκτες του να ολοκληρώνουν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, τον Ματ Λοτζέσκι με 17 να είναι πρώτος σκόρερ και να θυμίζει τις εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά και τα νέα αποκτήματα, Μαρντί Κόλινς (10 πόντους) και Τζαμάριο Μουν (10 πόντους) να δείχνουν διάθεση, ενέργεια και να φαίνεται πως σταδιακά έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας.

Από τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με 15 πόντους έδωσε ποιότητα στην οργάνωση του παιχνιδιού για τον Ίκαρο, ενώ ο Ιβάν Άσκα χάρισε πολλές θεαματικές φάσεις πετυχαίνοντας συνολικά 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα:  19-24, 38-41, 46-58, 64-87

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.