Προετοιμασία με παρόντες τους Αγγελόπουλους

Written by  Ιαν 19, 2014

Τον τρόπο που θα γυρίσει το «κουμπί» και θα οδηγήσει στην ανατροπή του αρνητικού κλίματος των τελευταίων ημερών αναζητά ο Ολυμπιακός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό περισσότερο με… ασκήσεις ηρεμίας και προσπάθεια ανασύνταξης του ηθικού.

 

Ο αγώνας του ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο μαθηματικό ενδιαφέρον, αφού ο Παναθηναϊκός έχει ήδη σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στη βαθμολογία, ωστόσο, σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» πάντα μεγαλύτερο κίνητρο είναι το γόητρο.

Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τη νίκη τόσο για να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του για την πρώτη θέση, αλλά κυρίως για να αναπτερώσει το ηθικό του ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και πάντα μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν ανεβασμένο αντίπαλο, είναι το καλύτερο εφαλτήριο για ανάκαμψη.

Η προπόνηση συνεχίστηκε με απόπειρα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του, αλλά και να βρει τις φόρμουλες, ώστε να μην καταπονηθούν περισσότερο, ιδιαίτερα τώρα που η χρονιά βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της. Οι απουσίες έχουν πληγώσει τον Ολυμπιακό και μία επιπλέον θα ήταν ενδεχομένως καταστροφική.

Στα θετικά της προπόνησης ήταν η επιστροφή του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος βρίσκεται εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα κάτι που έχει λείψει μέσα στη ρακέτα των Πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ επέστρεψε και κατάφερε να βγάλει ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης, αυτό που δεν έχει σωματική επαφή και αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έρθει και η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η επιστροφή του Πέτγουεϊ, σε συνδυασμό με την παρουσία του Τζαμάριο Μουν, ο οποίος μπαίνει σταδιακά στο κλίμα της ομάδας και θα συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είναι βέβαιο πως θα δυναμώσει τον Ολυμπιακό μέσα στη ρακέτα που στα τελευταία παιχνίδια του έχει λείψει σημαντικά.

Παρόντες στην προπόνηση ήταν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά δεν είχαν συνομιλία με παίκτες ή τον προπονητή.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.