Η σειρά των Warriors για ”break” (vid)

Written by  Ιουν 12, 2015

Συναρπαστικά εξελίσσονται οι τελικοί του NBA, αφού κάθε αναμέτρηση αποτελεί και μια διαφορετική μπασκετική ραψωδία. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά των Golden State Warriors να κάνουν το ”break” και με ηγέτη τον Αντρέ Ιγκουοντάλα επικράτησαν εύκολα με 82-103 των Cleveland Cavaliers και ισοφάρισαν ξανά τη σειρά, πριν αυτή επιστρέψει στην έδρα τους για το πέμπτο παιχνίδι.

 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την έναρξη του αγώνα το προβάδισμα και δεν δυσκολεύτηκαν να το διατηρήσουν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, αποδεικνύοντας πως η σειρά των τελικών θα έχει πολύ μέλλον και πως δεν είναι διατεθειμένοι να μην διεκδικήσουν ως το τέλος τις πιθανότητές τους να κατακτήσουν τον τίτλο στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό έπειτα απο 40χρόνια.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ήταν ο κουφαίος για τους νικητές. Ο Στεφ Κάρι προσέθεσε 22 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε 17 πόντους με 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Για τους “Cavs” που δεν είχαν την ενέργεια των δύο προηγούμενων νικηφόρων παιχνιδιών τους, ο Τιμοφέι Μοζγκόφ έκανε double-double με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέημς άγγιξε και πάλι το triple-double με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά δεν ήταν αρκετά για να κάνουν το 3-1 και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο Γκόλντεν Στέητ για το πέμπτο παιχνίδι, το οποίο όποια ομάδα κατακτήσει, θα βρεθεί μία ανάσα από τον τίτλο του Πρωταθλητή NBA.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-31, 42-54, 70-76, 82-103

Cleveland Cavaliers (Μπλατ): Τζέιμς 20, Τόμπσον 12, Μοζγκόφ 28, Σάμπερτ 5, Ντελαβεντόβα 10, Τζόουνς, Πέρκινς 2, Χάρις, Μίλερ, Σμιθ 4

Golden State Warriors (Κερ): Μπαρνς 14, Ιγκουοντάλα 22, Γκριν 17, Τόμπσον 9, Κάρι 22, Λι 9, Λίβινγκστον 7, Μπαρμπόσα 2, Μπόγκουτ, Σπιτς 1, Χόλιντεϊ, ΜακΑντού

Φωτό: Golden State Warriors

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.