Με «σκούπα» στους τελικούς οι «Cavs» (vid)

Written by  Μάι 27, 2015

Στους τελικούς του NBA πέρασαν οι Cleveland Cavaliers, αφού «σκούπισαν» στους τελικούς της Ανατολής τους Atlanta Hawks, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρον Τζέημς, που θα διεκδικήσει το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή για πέμπτη συνεχή φορά.

 

Οι «Cavs» έφτασαν εύκολα στο 4-0, αφού και στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Ανατολής, δεν συνάντησαν καμία αντίσταση να επικρατήσουν με 88-118 και να περάσουν πανηγυρικά στους τελικούς του NBA, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Golden State Warriors Houston Rockets, με τους «Πολεμιστές» να προηγούνται με 3-1.

Πρωταγωνιστής της νίκης των Cavaliers ήταν ο ΛεΜπρον Τζέημς, που πέτυχε αυτό που επιθυμούσε με την επιστροφή του στο Κλίβελαντ, να οδηγήσει δηλαδή την ομάδα του στους τελικούς. Ο «King» σημείωσε 23 πόντους με 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα και έδωσε το σύνθημα της «σκούπας» προς τους συμπαίκτες του.

Μεγάλο παιχνίδι και από τους Τζέι Αρ Σμιθ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, Τρίσταν Τόμπσον με 16 πόντους και 11 ασίστ και Τιμοφέι Μοζγκόφ με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ πρόσθεσε 16 πόντους με 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από τα «Γεράκια» που έμειναν με την ικανοποίηση της συμμετοχής στους τελικούς της Ανατολής, ο Πολ Μίλσαπ είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Τζεφ Τίγκ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ενώ ο Κεντ Μπέιζμορ είχε 12 πόντους με 8 ριμπάουντ.

Οι Cleveland Cavaliers περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση της σειράς των Golden State Warriors με τους Houston Rockets για να ξεκινήσουν τη μάχη των τελικών του NBA, με στόχο το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή που για τον ΛεΜπρόν Τζέημς θα είναι το τρίτο μετά τους δύο συνεχόμενους τίτλους που κατέκτησε με τους Miami Heat.

Φωτό: Cleveland.cavaliers

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.