Συνελήφθη για κλοπές ο Ρεξ Τσάπμαν!

Written by  Σεπ 20, 2014

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ο παλαίμαχος NBAer, Ρεξ Τσάπμαν, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή να κλέβει προϊόντα αξίας 14.000 δολαρίων από ένα κατάστημα της εταιρείας Apple!

 

Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα, ο πρώην αστέρας των Phoenix Suns κατηγορείται για συνολικά επτά κλοπές τους τελευταίους μήνες στην περιοχή του Σκοτσντέηλ της Αριζόνα, ενώ φέρεται να έχει πουλήσει πολλά από τα κλοπιμαία σε τοπικό ενεχυροδανειστήριο.

Ο 46χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας στο όχημά του, μετά από έρευνες που κράτησαν από τον περασμένο Αύγουστο, που ακολούθησαν καταγγελίες των υπαλλήλων του τοπικού καταστήματος της Apple, με τον ίδιο κάθε φορά ύποπτο.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Τσάπμαν φέρεται να έχει κλέψει πράγματα από το κατάστημα και εμφανιζόταν ότι τα πλήρωνε μέσω εφαρμογής από το iPhoneτου στο ηλεκτρονικό σύστημα του καταστήματος.

Στη συνέχεια, έφευγε από το κατάστημα χωρίς στην ουσία να πληρώνει γι’ αυτά τα αντικείμενα, ενώ φέρεται να τα πήγαινε σε τοπικό ενεχυροδανειστήριο, όπου τα αντάλλασε για χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εφτά παρόμοια περιστατικά αναφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με τις ενδείξεις να δείχνουν πως ο δράστης είναι ο Τσάπμαν. Η αξία του κλεμμένου εμπορεύματος υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 14.000 δολάρια.

Πηγή: slamonline.com

Φωτό: bleacherreport.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.