Η άμυνα την έστειλε στην οκτάδα!

Written by  Ιουλ 20, 2017

Με όπλο την πολύ καλή της άμυνα που συνεχίζει να την καθοδηγεί, η Εθνική Νέων πήρε δύσκολη νίκη με 56-49 απέναντι στο Μαυροβούνιο για τη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η τελική φάση του οποίου διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου κατάφεραν να ξεπεράσουν το νευρικό ξεκίνημα και να πάρουν μια καλή διαφορά στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου, ωστόσο, οι Μαυροβούνιοι κατάφερναν να επιστρέφουν κάθε φορά που η Εθνική μας έπαιρνε κεφάλι.

Τα τελευταία λεπτά έγιναν ντέρμπι, που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, με τους νεαρούς διεθνείς να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην οκτάδα.

Ο Χαραλαμπόπουλος με 14 πόντους και ο Κόνιαρης με 11 οδήγησαν την Εθνική στη νίκη όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία για μια θέση στην τετράδα.

Τα δεκάλεπτα: 17-9, 29-27, 48-40, 56-49

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 3, Μιλεντίγιεβιτς, Κόνιαρης 11, Φλιώνης 7, Καρράς 8, Σκουλίδας, Δίπλαρος,  Χρηστίδης 8, Χαραλαμπόπουλος 14, Μουράτος 5, Τάταρης

Μαυροβούνιο (Ντούμπλιεβιτς): Τσόροβιτς 5, Μπάκιτς 9, Στάροβλαχ 5, Βοϊνοβιτς 3, Τσέπιτς, Βούκτσεβιτς 2, Σουσκάβτσεβιτς, Γκρκόβιτς 11, Καλουντιέροβιτς, Γιόκιτς, Τσέκιτς 4, Πόποβιτς 10

 

Πηγή και Φωτό: ΕΟΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.