Ατομικό Ματσιούλις, Παππάς, έτοιμοι για Μακάμπι στον ΠΑΟ

Written by  Δεκ 18, 2013

Η νίκη είναι το μοναδικό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αύριο στο ΟΑΚΑ, με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκα.

 

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία να «επιλέξει» όμιλο, αλλά θα αγωνιστεί για την ιστορία του και τη νίκη που, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα της Λαμποράλ Κούτσα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν μπορεί να τον φέρει μέχρι και τη δεύτερη θέση του ομίλου. Αντίθετα, με ήττα θα τερματίσει τέταρτος και θα επισφραγίσει την διασταύρωσή του με τον όμιλο του Ολυμπιακού στο top 16 της διοργάνωσης.

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την σίγουρη πρώτη Μακάμπι, θα είναι οι Γιόνας Ματσιούλις και Νίκος Παππάς, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα δύσκολα παιχνίδια της δεύτερης φάσης.

Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο που αντιμετώπισε από την περασμένη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω twitter πως η ομάδα θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Μακάμπι με την τρίτη εμφάνιση, την ανοιχτή πράσινη της Adidas.

Το μήνυμα της ΚΑΕ στο twitter:

«Διαφορετική εμφάνιση αύριο για τον Παναθηναϊκό με την ανοιχτή πράσινη φανέλα της Adidas»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.