Ευδιάθετος και… έτοιμος για την Ρεάλ

Written by  Απρ 13, 2018

Ορεξάτος και σε πολύ καλή κατάσταση, ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε πολύ εύκολα του Κολοσσού H Hotels με 87-63 και έκανε την καλύτερη δυνατή πρόβα… τζενεράλε στο τελευταίο του παιχνίδι πριν τα play off της Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να βρίσκονται σε καλή φόρμα και έδειξαν ανεπηρέαστοι από τα όσα ακούγονται για το μέλλον τους στην κορυφαία διοργάνωση, καθώς στο αγωνιστικό κομμάτι έδειξαν διάθεση για τρέξιμο και σε πλήρη ετοιμότητα για τις κρίσιμες μάχες που θα κρίνουν την παρουσία τους στο Final Four.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Κολοσσό να παίζει χωρίς άγχος και να κλείνει την περίοδο ισόπαλος με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το ρυθμό τους, πήραν διψήφια διαφορά και ουσιαστικά δεν αντιμετώπισαν άλλο πρόβλημα στη συνέχεια.

Η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 27 πόντους (70-43) και το τελικό 87-63 επιβεβαίωσε την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού για την εβδομάδα που περίμενε όλη τη σεζόν.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Τσάβι Πασκουάλ μοίρασε το χρόνο σε όλους τους παίκτες, με τον Κρις Σίνγκλετον να είναι αρκετά ορεξάτος και να τελειώνει με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κόψιμο, τον Ίαν Βουγιούκα να έχει 12 πόντους και τον Νικ Καλάθη να αγωνίζεται μόλις 16:44, αλλά στο διάστημα αυτό πρόλαβε να σημειώσει 7 πόντους με 10 ασίστ.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό, η επιστροφή του Κέισι Ρίβερς, ο οποίος θα ε΄ναι πολύ σημαντικός στη σειρά με την Ρεάλ, με τον Αμερικανό, ωστόσο, να είναι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και να έχει μόλις 4 πόντους με ένα ριμπάουντ σε 18:52.

Από τον Κολοσσό, ο Ραμόν Χάρις ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Μπράντον Γιανγκ είχε 14 πόντους με 3 ριμπάουντ και ο Κιθ Ράιτ έκανε double-double με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 49-36, 70-48, 87-63

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.