«Πάρτι» με την Καβάλα για την «Ημέρα Φιλάθλου»

Written by  Δεκ 24, 2015

Σε ένα ματς γιορτή, ο Παναθηναϊκός επικράρησε εύκολα της ουραγού Καβάλας με 88-54 και ευχαρίστησε με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους του που εκμεταλλεύτηκαν την «Ημέρα φιλάθλου» για να γεμίσουν τις κερκίδες με παιδικά χαμόγελα και όμορφες εικόνες.

Η πρωτοβουλία της διοίκησης να θέσει γενική είσοδο με 1 ευρώ είχε ανταπόκριση και περισσότεροι από 7.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα να ανταποδίδει με μια ευρεία νίκη και μια καλή εμφάνιση, με την οποία παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον σκέφτεται τον ημιτελικό Κυπέλλου της  Κυριακής με τον Άρη.

Το παιχνίδι δεν χωράει κριτικής, αφού στο παρκέ βρέθηκαν αντιμέτωπες ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος και μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης με την τελευταία της βαθμολογίας και σχεδόν καταδικασμένη ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου, με τη διαφορά δυναμικότητας να κάνει την εμφάνιση της από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε διψήφιες διαφορές από το πρώτο δεκάλεπτο και, στη συνέχεια, τις διεύρυνε συνεχώς, μέχρι να φτάσει στο τελικό 88-54 κι ενώ νωρίτερα είχε φτάσει και το +43 (85-42).

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να έχουν διάθεση και ενέργεια και να ξεδιπλώνουν στο παρκέ τις αρετές τους, ενώ και οι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε για να δηλώσουν «παρών». Παρ’ όλα αυτά, τα 17 λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» ακόμα και σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι, είναι ένα «καμπανάκι» που θα πρέπει να εξετάσουν στην προπόνηση.

Πρώτος από όλους ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος αγωνίστηκε για 26:01 και, όχι μόνο το εκμεταλλεύτηκε, αλλά ήταν ο κορυφαίος του «τριφυλλιού» πετυχαίνοντας, μάλιστα double-double με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, αποδεικνύοντας πως με σωστή δουλειά και υπομονή το μέλλον του ανήκει.

Και ο Νίκος Παππάς που σταδιακά δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ήταν αρκετά καλός με 13 πόντους και 3 ασίστ, ενώ ο Τζέμς Φελντέιν ήταν και πάλι από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού με 14 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Από την Καβάλα, που περιορίστηκε σε δευτεο ρόλο, αφού δεν είχε τη δυναμική να κοντράρει τον Παναθηναϊκό, ο Τάιλερ Λέιζερ σημείωσε 20 πόντους, ενώ ο Μιχάλης Γιαννακίδης είχε 18.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 44-26, 72-36, 88-54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.