Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Written by  Δεκ 08, 2015

Ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολα το 8/8 στο πρωτάθλημα  με την νίκη του επί των Τρικάλων με τους παίκτες του να δείχνουν διάθεση τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση  κάτι που υπογράμμισε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με δηλώσεις του στο agapotobasket.gr.

 

Ο Ελληνας φόργουορντ τόνισε τα στοιχεία εκείνα που θα κρατήσει η ομάδα του , ενώ τέλος αναφέρθηκε και στον επόμενο πολύ σπουδαίο αγώνα για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα. 

Αναλυτικα τα όσα είπε:

Βασίλη, καταρχάς θα ηθελα ένα σχόλιο σου για την αναμέτρηση.

Παίξαμε με μια ομάδα πολύ αθλητική όπως είναι τα Τρίκαλα και προσπαθήσαμε να τους κόψουμε τον αιφνιδιασμό όσο πιο πολύ μπορούσαμε και να παίξουμε και δυνατά στην άμυνα κάτι το οποίο πιστεύω το καταφέραμε. Στην επίθεση ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πετύχουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και έτσι πήραμε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Σουτάρατε αρκετά τρίποντα στην αναμέτρηση. Αυτό ηταν εντολή του προπονητή σας;

Ο προπονητής μας είπε να παίξουμε μπάσκετ. Το παιχνίδι είναι τέτοιο που κάνεις ό,τι σου επιτρέψει ο αντιπαλος. Τα Τρίκαλα μας αφήναν να σουτάρουμε και εμείς το κάναμε .

Τι είναι αυτό που θα κρατήσετε από την αναμέτρηση;

Αυτό που κρατάμε είναι ότι παίξαμε πολύ δυνατά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και παρ' ότι έχουμε ένα παιχνίδι την Παρασκευή που είναι σαν τελικός,εμείς δώσαμε το 100% και απόψε.

Τέλος, θα ήθελα ένα σχόλιο σου για την αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα. Νιώθετε πίεση καθώς, όπως είπες, βλέπετε τον αγώνα σαν τελικό;

Έχουμε το πάνω χέρι αφού παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας, οπότε πιστεύω ότι πίεση θα έχουν οι αντίπαλοι και όχι εμείς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.