Τζέιμς Φελντέιν:«Θέλαμε πολύ αυτή την νίκη»

Written by  Νοε 14, 2015

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στην Ευρωλίγκα με «εκκωφαντικό» τρόπο, κάτι που υπογράμμισε και ο Τζέιμς Φελντέιν μιλώντας στο agapotobasket.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο. Ο Δομινικανός γκάρντ τόνισε ότι η ομάδα του δούλεψε πολύ όλη την εβδομάδα για την αναμέτρηση, ενώ, τέλος, σχολίασε και την επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

 

Τζέιμς, καταρχάς συγχαρητήρια για την νίκη σας. Θα ήθελα ένα σχόλιο σου για τον αγώνα.

'Ηταν μια μεγάλη νικη για εμάς. Επιστρέψαμε «σπίτι μας» μπροστά στους οπαδούς μας και ηταν όλα πολύ ωραία. Θέλαμε πολύ την νίκη γιατί προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και για αυτό δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα.

Ήταν κίνητρο για εσάς το γεγονός ότι προερχόσασταν από δυο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα;

Πράγματι, θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί σκοπός μας είναι πάντα οι νίκες. Προπονηθήκαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και, ευτυχώς, βγήκαν στο παρκέ όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και αυτό ελπίζω ότι θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ένα σχόλιο σου για την επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κουμπάν;

Είναι ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς. Βέβαια, πριν από αυτό έχουμε αγώνα για το Ελληνικό πρωτάθλημα τη Δευτέρα (σ.σ. με Αρκαδικό εκτός έδρας), αλλά μετά από εκεί θα προετοιμαστούμε σκληρά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στην Λοκομοτίβ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.