Για την νίκη πρόκριση

Written by  Νοε 20, 2014

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Οι «Πρασινοι» αντιμετωπίζουν στην Πολώνια την Τουρόβ (21:45,neritsports) για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και με θετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζουν κατά μεγαλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν το στρατόπεδο των «πράσινων» καθώς σήμερα στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο νεαρός φόργουορντ δεν ακολούθησε το χθεσινό προπονητικό πρόγραμμα εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Έτσι, το όνομα του προστέθηκε σε αυτό του Αντώνη Φώτση (στομαχικές διαταραχές) που έμεινε στην Αθήνα, αλλα και του ΝτεΜάρκους Νέλσον που αναμένεται σταδιακά να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ζήτησε ηρεμία και έλεγχο του ρυθμού. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέρει καλύτερα από τον καθέναν ότι η ομαδα του χρειάζεται να εχει συγκέντρωση και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης διότι η παραμικρή ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία, κάτι που εξάλλου παρατηρήθηκε και στον τελευταίο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.