«Εύκολη απόφαση να έρθω στον ΠΑΟ»

Written by  Οκτ 03, 2013

Εύκολη χαρακτήρισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» μίλησε στο «Agapotobasket.gr» και τη Σεβαστή Βρακατσέλη για τους στόχους της χρονιάς και τα συναισθήματά του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

«Νιώθω καλά που επέστρεψα. Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση, μου πήρε περίπου μισή μέρα. Συμφωνήσαμε σε όλα, είδα το αγωνιστικό που είναι αυτό που μετράει και το ότι οι προπονητές με ήθελαν. Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση».

Αναφορικά με τους στόχους για τη νέα χρονιά, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δήλωσε: «Τους στόχους τους δίνει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Εμείς είμαστε για να τους υλοποιούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό. Από πλευράς μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο αυτό», σημείωσε.

Για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και τα συναισθήματά του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι περίεργο παιχνίδι. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ευρώπη, αλλά θα είναι περίεργο λόγω του ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θα είναι αρκετά αμφίρροπο, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι»

Δείτε τις δηλώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο «Agapotobasket.gr»:

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.