Συστάσεις Παναθηναϊκού προς τους φιλάθλους

Written by  Ιαν 20, 2014

Ανακοίνωση, με την οποία ζητά την κόσμια παρουσία των φιλάθλων που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Τη Δευτέρα 20/1/2014 σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ ώστε να ενισχύσετε την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική αλλά αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες, που μόνο ζημιά θα προκαλέσουν. Η ομάδα έχει ανάγκη τη φωνή και την υποστήριξή σας για να πάρει ώθηση. Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός κι εκτός παρκέ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ (ο αγώνας αρχίζει στις 7.30μ.μ. και οι θύρες ανοίγουν στις 5μ.μ.) και σας ζητούμε να είστε συνεργάσιμοι κατά τον έλεγχο στην είσοδο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Και μη ξεχνάτε... Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός.»

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προς τους φιλάθλους που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήριο την τελευταία στιγμή, τα εκδοτήρια στη θύρα 10 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" θα λειτουργήσουν ως τις 15.00, ενώ από τις 15.30 θα είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.