Νέος πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των «αιωνίων»

Written by  Ιαν 19, 2014

Οι διοικήσεις των δύο «αιωνίων» δεν λένε να ρίξουν τους τόνους πριν από το μεγάλο ντέρμπι για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος και με νέα ανταλλαγή ανακοινώσεων δυναμίτισαν και πάλι το κλίμα.

 

Μετά την επεισοδιακή κλήρωση των διαιτητών και τους απίστευτους διαλόγους μεταξύ των κ.κ. Αγγελόπουλων και Γιανακόπουλου, ήρθε η νέα αντιπαράθεση των διοικήσεων των δύο ομάδων, αυτή τη φορά για τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με επιστολή προς προς την Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής και τον ΕΣΑΚΕ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την λήψη πρόσθετων μέτρων ασφαλείας για την διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στον Ταξίαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο με κοινοποίηση στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γεώργιο Χαλαβατζάκη, επιστολή με την οποία ζητά να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ασφαλή μετάβαση, παραμονή και αποχώρηση των αθλητών και της αποστολής μας από το ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα έγιναν στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που δημιούργησαν σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και υπολοίπων μελών της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και την επίσημη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλους ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει «ο ένας και μόνο νόμος, Ο νόμος του ΟΑΚΑ», η επιβολή επιπρόσθετων μέτρων θεωρείται επιβεβλημένη».

Στην ανακοίνωση αυτή, απάντησε άμεσα και η διοίκηση του Παναθηναϊκού με δική της ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «ανύπαρκτα γεγονότα» και εξηγεί τη δήλωση του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με τον «νόμο του ΟΑΚΑ».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για μια ακόμη φορά, ανακαλύπτει ανύπαρκτα γεγονότα, που μόνο στη φαντασία των διοικούντων υπάρχουν, ώστε να ενισχύσουν τη μάχη των εντυπώσεων που προσπαθούν- χωρίς αποτέλεσμα βεβαίως- να κερδίσουν.

Έχουμε να επισημάνουμε δύο πράγματα.

1. Πέτρες βρέχει μόνο στο δρόμο προς το ΣΕΦ και ποτέ προς το ΟΑΚΑ.

2. Όσο κι αν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν "ο νόμος του ΟΑΚΑ" που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφορά αποκλειστικά αγωνιστικά ζητήματα.».

Το βέβαιο είναι ότι περίπου 30 ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», κανείς δε μπορεί να είναι βέβαιος για το αν πρόκειται να ακολουθήσουν και νέες ανακοινώσεις που θα δημιουργήσουν εκ νέου κλίμα ενόψει της αναμέτρησης και θα αποπροσανατολίσουν και πάλι από την ουσία του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλη από το τι γίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.