Η πρώτη επαγγελματική ομάδα 3χ3 γυναικών μας συστήνεται (vid, pics)

Written by  Αυγ 04, 2017

Η πρώτη επαγγελματική γυναικεία ομάδα 3on3 στην Ελλάδα είναι γεγονός. Δώρα Παντέλη, Κατερίνα Σπαθάρου,  Άρτεμις Σπανού και Ναυσικά Σταυρίδου "δεν καταλαβαίνουν" και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.


Είναι παρέα και σε ένα άθλημα χωρίς προπονητή η χημεία μπορεί και να αποτελεί το Α και το Ω για να δημιουργηθεί κάτι καλό και στην περίπτωση τους είναι σίγουρο ότι υπάρχει.

Μπορεί η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να αποτελεί σίγουρα από μόνη της ένα τεράστιο κίνητρο για τη δημιουργία αυτής της ομάδας ωστόσο ο πρωταρχικός της στόχος είναι να κάνει γνωστό το άθλημα σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και κυρίως στα κορίτσια που το αντιμετωπίζουν πιο διστακτικά μέχρι τώρα.

Το agapotobasket.gr συνάντησε τις τέσσερις παίκτριες στο Exclusive Fitness της Ιωάννας Λαουμτζή, όπου θα γυμνάζονται και μίλησε μαζί τους για τα πάντα: Για τη δημιουργία αυτής της ομάδας, τις δυσκολίες του 3on3, για το σπριντ που έχουν να κάνουν ώστε να προλάβουν τις υπόλοιπες ομάδες στο ranking της FIBA αλλά και τα υπόλοιπα σχέδια τους.

Συνέντευξη: Σεβαστή Βρακατσέλη
Βίντεο-Φωτογραφίες: Θωμάς Βασιλάκης

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.