Οι Maslow Wizards συστήνονται στο agapotobasket.gr

Written by  Οκτ 06, 2015

Όταν κάτι το αγαπάς, βρίσκεις χρόνο να του αφιερώσεις. Στην καθημερινότητα αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, όμως, για 15 φίλους με διαφορετικά ωράρια που συνήθως δεν συγχρονίζονται αυτή η... υπέρβαση έχει γίνει συνήθεια. Βρίσκουν πάντα χρόνο κάθε εβδομάδα να μαζευτούν για, τι άλλο; Να παίξουν μπάσκετ. Πως τα καταφέρνουν; Η απάντηση ομόφωνη. «Γιατί αγαπάμε το μπάσκετ, μας γεμίζει και όταν κάτι το θες πολύ βρίσκεις τον τρόπο».

DSC 0074

«Κόβουν και ράβουν», λοιπόν, το πρόγραμμα τους και δίνουν ραντεβού σε ένα γηπεδάκι πίσω από το μετρό του Αλίμου, αλλά και στο γήπεδο ΑΟΝΑ στην Ηλιούπολη, όπου προπονούνται για τα παιχνίδια του ανεξάρτητου Πρωταθλήματος «Άτλας», στο οποίο παίρνουν σταθερά μέρος. Ο προπονητής της ομάδας
, Χάρης Δρούλιας και ο αρχηγός της, Θάνος Στεργιόπουλος, ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την δημιουργία αυτής της ομάδας.

Είναι οι Maslow Wizards και συστήνονται μέσω του αρχηγού τους στο agapotobasket.gr.

«Στην ανάγκη μας να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και από την αγάπη μας για το μπάσκετ αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα. Από ένα παγκάκι στην πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί είπαμε να φτιάξουμε τους
Maslow Wizards. Ήμουν επίσης τυχερός γιατί μια μέρα πήγα στο ανοιχτό του ΓΣΑ στην Ηλιούπολη και γνώρισα τον Λευτέρη Βακάκη, ο όποιος δέχθηκε να ενώσει την προηγούμενη ομάδα του, τους “Τσιπουρίτος” με εμάς και έτσι να συσταθεί σιγά σιγά η ομάδα. Ο χορηγός μας επίσης είναι φίλος ο Σπύρος Νταβίντ-Τσιώκος ο οποίος μας στήριξε στον τομέα των εμφανίσεων».

DSC 0117

Τι σημαίνει όμως
Maslow Wizards;

«Το όνομα προέκυψε από τον Αμερικάνο ψυχολόγο Αβραάμ Μάσλοου, ο οποίος έμεινε γνωστός για την θεωρία ιεράρχησης των αναγκών που υποστηρίζει ότι υπάρχουν πέντε επίπεδα αναγκών, από τα οποία εξαρτάται όλη σχεδόν η συμπεριφορά μας. Οι ανάγκες των ανθρώπων είναι ιεραρχημένες από τις ανάγκες για επιβίωση, ανάγκες ασφαλείας, ανάγκες κοινωνικής αποδοχής, ανάγκες αυτοεκτίμησης και κορυφώνονται με τις ανάγκες για αυτοολοκλήρωση (γνωστή και ως Πυραμίδα αναγκών του Μάσλοου). Με το Wizards απλά θέλαμε να δηλώσουμε την μαγεία του μπάσκετ.

Όλα τα παιδιά έχουν ασχοληθεί είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά με το μπάσκετ. Έχουμε όλοι το κοινό πάθος για το άθλημα και πιστεύουμε πολύ στο να φτιαχτεί μια δυνατή παρέα. Το μπάσκετ είναι ο τρόπος να
ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και αυτή η παρέα έχει δίψα για ζωή»

DSC 0131

Το ρόστερ της ομάδας
Άρης Πιτένης
28 Θάνος Στεργιόπουλος
46 Γιάννης Νικολαϊδης
7 Γιάννης Σωτηρόπουλος
13 Λευτέρης Βακάκης
66 Ζάχος Κοτσίκης
77 Θοδωρής Παπαδόπουλος
79 Ζάχος Τσούμος
26 Αντώνης Μπαρδαβούρας
10 Νομικός Στρίγγος
12 Θοδωρής Στρίγγος
4 Γιώργος Μαγουλάς
8 Σπύρος Τσιώκος
36 Γιώργος Παντσιόπουλος

DSC 0975

Φωτό: Σεβαστή Βρακατσέλη

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.