«Μονό» με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη

Written by  Νοε 19, 2014

Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, εγκαινιάζει τη νέα στήλη του agapotobasket.gr, παίζει «Μονό» με την Σεβαστή Βρακατσέλη, μιλάει για τα καλλιτεχνικά του σχέδια, την άποψή του για τη ζωή, τις ανθρώπινες σχέσεις, τη σχέση του με τον αθλητισμό και την «πορτοκαλί» μπάλα και σουτάρει από την γραμμή των ελευθέρων βολών, απαντώντας σε μπασκετικές  προσωπικές ερωτήσεις. 

 

 

 

 

 

DSC 3295

 

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης απαντά στο «Μονό» με την Σεβαστή Βρακατσέλη

 

 

 

Δείτε το Photostory της συνέντευξης:

 

DSC 0597

 

DSC 3292

 

DSC 3301

 

DSC 3338

DSC 3344      DSC 3304

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.