«Να φέρουμε τον κόσμο της Λευκάδας στο γήπεδο»

Written by  Οκτ 06, 2022
Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2022-23, αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο, με όλες τις ομάδες να είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα. 
 
Η Νίκη Λευκάδας, άλλαξε σελίδα και με προπονητή τον Σταύρο Νανάκο, θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και προς αυτή την κατεύθυνση πρόσθεσε στο δυναμικό της παίκτριες με όρεξη για διάκριση και δουλειά. 
 
Ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε στο agapotobasket.gr, για τις συνθήκες στο νησί της Λευκάδας, τους στόχους της ομάδας, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα. 
 

Νέα ομάδα, νέοι στόχοι. Τι σε έκανε να πεις το ναι στη Νίκη Λευκάδας; 

Ο τροπος  προσέγγισης και οι φιλοδοξίες των παραγόντων της ομάδος και ιδιαίτερα της προέδρου Γεωργίας Λάζαρη.
 
Ήταν τα πράγματα όπως τα περίμενες, όταν έφτασες στο νησί;
Είμαι πολύ λίγο διάστημα στην ομάδα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά έως τώρα ΟΛΟΙ είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους και προσπαθούν τα μέγιστα για το καλυτερο.
 
Με ποιά στοιχεία χτίστηκε και δουλεύτηκε η ομάδα στην προετοιμασία;
Πρωτίστως προσθέσαμε Ελληνίδες παίκτριες. Παίκτριες με τις οποίες είχα ξανασυνεργαστεί και παίκτριες με όρεξη για διάκριση και δουλειά. Μετά πήγαμε στην επιλογή των ξένων αθλητριών.
Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;
Να παρουσιάσουμε ένα πλήρως ανταγωνιστικό σύνολο. Μια ομάδα που θα κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων. Μια ομάδα υπολογίσιμη απ' όλους και κυρίως μια ομάδα που με την απόδοση της και την δουλειά της να φέρει τον κόσμο του νησιού της Λευκάδας στο γήπεδο.
 
Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; 
Να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της ομάδος για την επιλογή προς το πρόσωπο μου, να δώσω κίνητρο και να βελτιώσω τις αθλήτριες μου ταυτόχρονα οικοδομώντας τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ μας και να ευχαριστιεμαι την κάθε στιγμή είτε είναι προπόνηση είτε αγώνας.
 
Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;
Δείχνει πολύ ανταγωνιστικό...Με βάση βεβαίως και την περσινή χρονιά θεωρώ πως  Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου, οι Εσπερίδες Καλλιθέας έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για την τρίτη θέση και μετά όλες οι άλλες ομάδες θα παλέψουν για την καλύτερη θέση στην κατάταξη.
 
Να κλείσουμε με μια ευχή για τη νέα σεζόν. 
ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.