Έξι ανανεώσεις για την Ολύμπια Λάρισας

Written by  Ιουλ 17, 2019

Την ανανέωση της συνεργασίας με τις αθλήτριες  Ασημίνα Κουτσουνούρη, Θεοφανώ Σολωμού, Γεωργία Μιχαηλίδου, Ελένη - Ντέβα Μοδέα, Κατερίνα Λιάσκου και Έφη Πατούνη, ανανέωσε η ομάδα της Ολύμπιας Λάρισας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 


Οι ανακοινώσεις: 

Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την έμπειρη σέντερ Ασημίνα Κουτσουνούρη που τη νέα σεζόν θα ενισχύσει απο το ξεκίνημα την ομάδα μας. 

Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την έμπειρη 24 χρονη γκαρντ Θεοφανώ Σολωμού που στο παρελθόν εκτός απο την ομάδα μας εχει επίσης αγωνιστεί σε Ηρακλή, Άρη και Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την νεαρή γκαρντ Γεωργία Μιχαηλίδου και εκφράζει τα συγχαρητήρια του για τις επιδόσεις της στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την υψηλόσωμη φόργουορντ ελληνοσερβικής καταγωγής, Ελένη - Ντέβα Μοδέα

Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ανακοινώνει την ανανεώση της συνεργασίας με την εικοσάχρονη σέντερ Κατερίνα Λιάσκου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την νεαρή ταλαντούχα γκαρντ Έφη Πατούνη.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.