Τα Μελίσσια στην Α1 Γυναικών

Written by  Ιουλ 15, 2019
Τα Μελίσσια θα αγωνίζονται στην Α1 Γυναικών την επόμενη αγωνιστική σεζόν αποδεχόμενα την πρόσκληση της ΕΟΚ, προκειμένου να συμπληρωθούν οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.
 
Η ανακοίνωση της ομάδας των Μελισσίων:
 

Μία ιστορική στιγμή ζει από σήμερα το μπάσκετ των Μελισσίων. Μετά από επτά χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, η γυναικεία μας ομάδα θα συμμετάσχει, την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2019-20), στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ, θεωρώντας ότι με την απόφαση αυτή ανταμείβονται κόποι και προσπάθειες ετών του συλλόγου.

Παράλληλα, κοινή επιθυμία διοίκησης και προπονητικού επιτελείου είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται, ακόμα πιο αποτελεσματικά και σύγχρονα, το επιτυχημένο μοντέλο λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες σε συνδυασμό με την προσήλωση στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Με αυτή τη λογική, τα Μελίσσια θα πορευθούν και στη νέα πρόκληση συμμετέχοντας στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.