Σπαθάρου: «Συνεχίζουμε τη δουλειά»

Written by  Νοε 06, 2017

Ο Πανιώνιος έχει μπει δυναμικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών παραμένει αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό και το Φάρο Κερατσινίου.


Από τα νέα πρόσωπα στη φετινή ομάδα της Νέας Σμύρνης και εκ των πρωταγωνιστριών σε αυτές τις πρώτες αναμετρήσεις η Κατερίνα Σπαθάρου μιλώντας στο agapotobasket.gr στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να διατηρήσει ο Πανιώνιος συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση της. Είχαμε δώσει βάση όλη τη βδομάδα στο πόσο μαχητικά παίζει και πόση ενέργεια βγάζει ο Πρωτέας στο γήπεδο. Επικεντρωθήκαμε στα σημεία αυτά και προετοιμαστήκαμε. Νομίζω ότι από το πρώτο λεπτό επιβάλαμε το ρυθμό μας, σε άμυνα και επίθεση ήμασταν σοβαρές και δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να επιστρέψει στο σκορ.

Είχαμε βάλει στόχο τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και τα κερδίσαμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά με το κεφάλι κάτω. Υπάρχει μια διακοπή αυτή τη στιγμή λόγω της Εθνικής ομάδας. Ο Πανιώνιος δεν πρέπει να χάσει το ρυθμό του, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους επόμενους αντιπάλους. Συγχαρητήρια και στον Πρωτέα Βούλας. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δυο ομάδες με υγεία πάνω από όλα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.