Νίκλας: «Μίλησε η προσωπικότητα της κάθε παίκτριας»

Written by  Οκτ 23, 2017

Ο Πανιώνιος έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και την Κυριακή έκανε το «δυο στα δυο» απέναντι στις νεοφώτιστες Εσπερίδες Καλλιθέας σε μια αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο κλειστό του Εσπέρου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.


Ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Θάνος Νίκλας, μιλώντας στο agapotobasket.gr  στάθηκε στην προσωπικότητα των παικτριών η οποία μίλησε στα κρίσιμα σημεία και ο Πανιώνιος έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από μια πολύ δυνατή έδρα.  

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα (Κυριακή). Στο επιθετικό κομμάτι ενώ είχαμε σωστές επιλογές ήμασταν άτυχοι, ήμασταν πολλοί άστοχοι στις ελεύθερες βολές αλλά παρόλα αυτά δείξαμε ψυχή. Μέσα από την άμυνα μας ενώ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πίσω στο σκορ, δείξαμε επιμονή. Πιστεύω ότι τα κορίτσια φύγαν από το πλάνο και μίλησε η προσωπικότητα της κάθε παίκτριας. Εκεί ήμασταν καλύτεροι και στις λεπτομέρειες πήραμε στο τέλος το παιχνίδι.

Θέλω να πω καλή συνέχεια και στις Εσπερίδες, έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες».  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.