Λειβάδης: «Πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα, είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Written by  Οκτ 16, 2017

Η αναμέτρηση Αθηναϊκός-Φάρος Κερατσινίου ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες της 1ης αγωνιστικής.


Η πρεμιέρα του νεοφώτιστου Φάρου Κερατσινίου στην Α1 κατηγορία έγινε σε μια πολύ δυνατή έδρα με αντίπαλο μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του μπάσκετ Γυναικών όπως είναι ο Αθηναϊκός. Ο Γιώργος Λειβάδης έχει δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο κάτι που φάνηκε και στο κλειστό της Εργάνης από το οποίο η ομάδα του Κερατσινίου έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Η εμφάνιση των παικτριών του άφησε ικανοποιημένο τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος μάλιστα είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις πιο νεαρές αθλήτριες οι οποίες αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάσκετ γυναικών τα επόμενα χρόνια.

«Πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα, έχουν άγχος αλλά εμείς είμαστε καλή ομάδα με καλές παίκτριες και μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αθηναϊκός έχει 5-6 παίκτριες που είναι πολύ καλές αλλά σήμερα κουραστήκαν και αυτό φάνηκε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς κάναμε rotation έπαιξαν όλες οι παίκτριες και οι μικρές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Πρωτέα Βούλας»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.