Ορεξάτος Ολυμπιακός και τη δεύτερη μέρα

Written by  Σεπ 16, 2017

Ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Γκιόρ με 67-41 στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του διεθνούς τουρνουά που διοργανώνει ο ίδιος στο ΔΑΚ Γλυφάδας.


Η Ουγγρική ομάδα ήταν σαφώς πιο δυνατή ομάδα από την χθεσινή αντίπαλο και για ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτριες των "ερυθρολεύκων" ήταν πολύ ορεξάτες βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ. Μάζεψαν 43 ριμπάουντ (έναντι 34), μοίρασαν 18 τελικές πάσες κάτι που τους έδωσε και τη διαφορά των 26 πόντων.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης η Εβίνα Μάλτση με 16 πόντους ενώ η Στέλλα Καλτσίδου πέτυχε 14 έχοντας και 5 ασίστ και η Βικτόρια Μακόλι 13 με 9 ριμπάουντ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός παρέδωσε στην ομάδα της Γκιόρ αναμνηστικό κάδρο εκφράζοντας τη συμπαράσταση του για το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου του 2013. Το πούλμαν της Ουγγρικής ομάδας κατά τη μετάβαση του στο Σοπρόν προκειμένου ο σύλλογος να πάρει μέρος σε ένα φιλικό προετοιμασίας ενεπλάκη  σε ένα τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο genaral manager Πίτερ Ταποντί, ο προπονητής Άκος Φάζι απεβίωσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ενώ ο τραυματισμός της της 19χρονης τότε Σέρβας Νατάσα Κοβάσεβιτς είχε σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού  της.

Τα δεκάλεπτα: 21-8, 33-23, 56-31,67-41

Ολυμπιακός (Ελένη Καπογιάννη): Μάζιτς 2, Σταμάτη 3, Χατζηνικολάου 5, Μάλτση 16, Σωτηρίου 8, Άντερσον 6, Μακόλι 13, Σπυριδοπούλου, Μπαλτά, Καλτσίδου 14 

Γκιόρ (Πίτερ Βόλγκουι): Σζάμπο, Βάργκα 2, Σιμόν Ζ., Στεπάνοβα 2, Τζανκ 5, Τόροκ, Κριβάσεβιτς 7, Φιλντς 13, Γκόρε 10, Μάρκο, Λακλόθ 2

Στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας του «2nd International Olympiacos Tournament» η Ρωσική Σπαρτάκ επιβλήθηκε με 95-26 της Εθνικής Νορβηγίας.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης κλείνει την Κυριακή (17/9) και έχει ως εξής:

16:00 UNI Gyor-Εθνική Νορβηγίας
18:00 Ολυμπιακός -Spartak M.R.

Τα παιχνίδια της τρίτης ημέρας θα μεταδοθούν και αυτά live streaming από το κανάλι του Ολυμπιακού στο you tube.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.