Η Κ. Τσινέκε στον Παναθηναϊκό

Written by  Αυγ 30, 2017

Την απόκτηση της Κατερίνας Τσινέκε που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Άρη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.



Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Κατερίνα Τσινέκε. Η Κατερίνα θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ γυναικών για την επερχόμενη σεζόν, 2017-2018, αγωνιζόμενη στις θέσης 1, 2 και 3 (point guard, shooting guard, small forward).

Γεννημένη στις 11 Ιουλίου 1999, η Κατερίνα Τσινέκε έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος σε επίπεδο Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων. Σημείο αναφοράς το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων του 2016 στο Σαράγεβο όταν και η Κατερίνα ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά της δεύτερης κατηγορίας και μαζί την άνοδο για το τουρνουά της α' κατηγορίας που διεξήχθη φέτος το καλοκαίρι στην Ουγγαρία όπου η Κατερίνα είχε μ.ο. 6,8 πόντους και 4,7 ριμπάουντ με το εθνικό μας συγκρότημα.

Συλλογικά η Κατερίνα Τσινέκε αγωνίσθηκε τις περασμένες δύο σεζόν με την γυναικεία ομάδα του Α.Σ. Αρής ενώ έχει αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στον Βόλο και την Καλαμπάκα, το 2014 και το 2015 αντίστοιχα και 2η και 3η με την ίδια ομάδα στα Πανελλήνια Πρωτααθλήματα Νεανίδων του 2016 και 2017 αντίστοιχα.

Η 18χρονη αθλήτρια του Τριφυλλιού δήλωσε στο panathinaiko1908.gr: "Xαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Αναμένεται μια ανταγωνιστική χρονιά και προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο και να αποδείξω τι αξίζω".

Πηγή: panathinaikos1908.gr


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.