Έτοιμος ο Εύνικος για μια νέα πρόκληση

Written by  Ιουλ 11, 2017

Ένα σωματείο που στο παρελθόν έχει γράψει μερικές από τις πιο ιστορικές στιγμές του μπάσκετ γυναικών με πρωταθλήματα στην τροπαιοθήκη του αλλά και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ετοιμάζεται για την επάνοδο του στις Εθνικές κατηγορίες.


Ο Εύνικος εν όψει της πρόκλησης της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ ολοκλήρωσε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας. Οι κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και η μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι η τοποθέτηση  της  πολύπειρης μέχρι τώρα αθλήτριας του με πλούσια μπασκετική καριέρα και με θητεία στον Παναθηναϊκό, τον Πρωτέα Βούλας και τον Πανιώνιο Σταυρούλας Γκρίτζαλη στην άκρη του πάγκου δίπλα στον Γιώργο Βελτσίστα ο οποίος παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Στην ομάδα παρέμεινε ο βασικός κορμός με τις Αναστασία Παπαδοπούλου, Ειρήνη Σκαμαντζούρα, Ευγενία Μάρκου, Φωτεινή Αλεξίου, Εμμανουέλα Κατρίνη, Ελπίδα Κιουκλάκη, αποκτήθηκαν οι Βασιλική Καρλαύτη, Δήμητρα Μοίρα, Σοφία Μουστάκα, Χρύσα Καραβασίλη Χρύσα και επέστρεψαν οι Ιουστίνα Τόση και Ελένη Βουκελάτου.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για τις 22 Αυγούστου στο 3ο κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς που είναι και η έδρα της ομάδας,

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.