«Το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό»

Written by  Μαρ 25, 2017

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Λευκάδας και τον Πανιώνιο ήταν το ντέρμπι του Final-4 από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και αυτό αποδείχτηκε και μέσα στο παρκέ την Παρασκευή το βράδυ. 


Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση για το μεγάλο τελικό και όπως δήλωσε και ο Άγγελος Γιαννουλάκης στο agapotobasket.gr την Κυριακή θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι στο μεγάλο φαβορί, τον Ολυμπιακό, θέλοντας πάνω από όλα να ευχαριστηθούν τον τελικό. 

«Καταρχήν θέλουμε να να περάσει λίγο ο χρόνος για να καταλάβουμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα του Πανιωνίου που έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου γιατί όπως μας λέει ο κύριος Τάκης που είναι πιο γνώστης της καταστάσεως πάντα ο Πανιώνιος όταν προκρινόταν στον τελικό έχανε τον ημιτελικό. 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπου η ομάδα έκανε μια κοιλιά και είχε αρνητική ψυχολογία και είχε χάσει ένα δυο παιχνίδια και μάλιστα από την ίδια ομάδα (Νίκη Λευκάδας) πριν από 15 περίπου μέρες, καταφέραμε σε ένα παιχνίδι που δεν έχει το άγχος που έχουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου η βαθμολογική συγκομιδή είναι επιτακτική καταφέραμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα, είχαμε καθαρό μυαλό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και κυρίως καταφέραμε να βάλουμε καλή ψυχολογία σε συγκεκριμένες παίκτριες που ήταν λίγο πιο απογοητευμένες από τις άλλες και να ξεκινήσουμε πάλι "το μαγαζί" να δουλεύει από την αρχή. 

Βέβαια το να προκριθείς με τον Ολυμπιακό και να παίξεις τελικό στη Γλυφάδα δεν είναι και το ευτυχέστερο που μπορεί να σου συμβεί αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το άθλημα και θα πρέπει και την Κυριακή να κατέβουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό».   

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.