Μια ακόμα υπέρβαση της Δάφνης Αγίου Δημητρίου

Written by  Μαρ 14, 2017

Η κόρνα της λήξης μόλις έχει ακουστεί στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και οι πανηγυρισμοί δεν μπορούν από το να είναι έντονοι καθώς η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχει πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό, εξασφαλίζοντας παράλληλα και μαθηματικά την παραμονή της στην Α1 ενώ την ίδια στιγμή κάνει και ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο της στα play-off του πρωταθλήματος.

Κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η αναμέτρηση θα ήταν ντέρμπι ακόμα και αν έπαιζαν ο τρίτος και ο τέταρτος του βαθμολογικού πίνακα κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας της Δάφνης. Όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr ο Αντώνης Μπουμπούς από τη μια πλευρά ήταν ο Παναθηναϊκός με την τεράστια ιστορία και από την άλλη η Δάφνη Αγίου Δημητρίου η οποία πριν από πέντε χρόνια δεν υπήρχε στον χάρτη του μπάσκετ των γυναικών.

"Δεν ήταν ντερμπάκι πριν αρχίσει καθώς η Δάφνη δεν υπήρχε πριν από μερικά χρόνια. Μέσα στο παρκέ το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για τη νίκη αυτή. Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας. Οι παίκτριες μου έμειναν πιστές στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και το έκαναν 40 λεπτά. Μέσα στο παιχνίδι κάναμε λάθη, είχα αυξομείωση η απόδοση μας αλλά τελικά επικρατήσαμε σε ένα ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό υπερισχύοντας κατά κράτος και στα ριμπάουντ. Από κει και πέρα ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό και ήταν κακός στα τρίποντα, έχει μάθει να παίζει διαφορετικά και εμείς τον βάλαμε να παίζει σε άλλο τρόπο παιχνιδιού, μπήκαμε στο ρυθμό μας και με το τρίποντο της Διονυσίας δευτερόλεπτα πριν λήξει κατοχυρώσαμε τη νίκη.

Συνεχίζουμε να κοιτάμε ότι και μέχρι σήμερα. Θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Μετά τη νίκη επί του Παναθλητικού εξασφαλίσαμε σε μεγάλο βαθμό ότι δεν πάμε στα play-out.Τώρα από δω και πέρα προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Για την τετράδα που ακούω θέλω να πω ότι δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να βάλουμε και άλλα στοιχεία σε αυτή την ομάδα και ουσιαστικά να χτίσουμε για την επόμενη χρονιά".

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.