Καπογιάννη: «Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα»

Written by  Μαρ 06, 2017

Η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού μέσα στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" ήταν η πιο δύσκολη μέχρι τώρα στην πορεία των "ερυθρόλευκων" για την υπεράσπιση των κεκτημένων εντός των συνόρων.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη δεν είχαν ρυθμό, ήταν πολύ άστοχες και φάνηκαν εμφανώς επηρεασμένες από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του αντιπάλου όπως δήλωσε και η Ελληνίδα προπονήτρια στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής.

«Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη και καυτή έδρα όπως είναι του Παναθηναϊκού. Επηρεαστήκαμε και δεν βρήκαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας όπως θα θέλαμε και αυτό φάνηκε από την αστοχία μας και από το ότι δεν είχαμε υπομονή. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την απόδοση μας αρκετά, όχι όπως θα θέλαμε, δεν απειληθήκαμε όμως και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη στο τέταρτο δεκάλεπτο».

Ποια ήταν τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση;
«Αρκετές από τις παίκτριες μας δεν γνωρίζουν από τέτοιες ατμόσφαιρες καυτές, δεν είναι συνηθισμένες, ήταν λίγο εκτός ρυθμού και αυτό επηρέασε την ομάδα μας. Ήμασταν άστοχες, δεν είχαμε υπομονή, ενώ είχαμε και κάποιες ολιγωρίες στην άμυνα μας όπου δεχτήκαμε κάποια τρίποντα. Αυτά βελτιώσαμε εν μέρει, όχι 100% και γιαυτό πήραμε τη νίκη».
 
Μετά από αρκετό καιρό η Εβίνα Μάλτση επέστρεψε στη 12άδα, δεν αγωνίστηκε όμως πάρα πολύ.
«Η Εβίνα λείπει πάρα πολύ καιρό, έπρεπε να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε μια δύσκολη έδρα. Δεν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω προς το τέλος. Σκάρτα έχει κάνει τρεις προπονήσεις με την ομάδα. Δεν είναι έτοιμη ακόμα απλά έπρεπε να μπει και αυτή στο παρκέ και να βρει ρυθμό και πατήματα».
     

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.