Χατζηνικολάου: «Ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έχει διαφορετική αξία»

Written by  Μαρ 04, 2017

Ανέκαθεν οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είχαν και πάντα θα έχουν τη δικιά τους ιδιαιτερότητα καθώς πρόκειται για τους αγώνες των "αιωνίων".

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Όλγα Χατζηνικολάου, το γνωρίζει καλά καθώς έχει ήδη αγωνιστεί στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" με την ερυθρόλευκη φανέλα και μοιράστηκε με το agapotobasket.gr τις σκέψεις της για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της Media day του Ολυμπιακού λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας στο Σ.Ε.Φ.

Όλγα ποιες είναι οι σκέψεις σας πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και πως προετοιμάζεστε για αυτό τον αγώνα;
«Σίγουρα είναι μια προετοιμασία διαφορετική από ότι για τα άλλα παιχνίδια καθώς πρόκειται για το παιχνίδι με τον αιώνιο αντίπαλο. Πάντα ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έχει διαφορετική αξία και σημασία τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό Είμαστε έτοιμες ψυχολογικά γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή έδρα αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη δουλειά μας. Θα μπούμε μέσα να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Δεν θα δώσουμε σημασία σε όλα τα υπόλοιπα. Ελπίζω να μην γίνουν ακρότητες και να είναι μια γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες θα πρέπει να είναι διαφήμιση και ελπίζω έτσι να γίνει την Κυριακή».

Έχεις ζήσει και πέρυσι την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.
«Δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Οι κοπέλες που δεν έχουνε παίξει τους έχουμε κάνει μια ψυχολογική προετοιμασία αλλά είναι όλα τα κορίτσια έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα»

Αγωνιστικά τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα;
«Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα καθώς ο αντίπαλος με την ώθηση των φιλάθλων θα έχει άλλο ρυθμό και σίγουρα να στηριχθούμε στην καλή μας άμυνα όπως πάντα».  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.