Νίκη Λευκάδας-Πανιώνιος και Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός για μια θέση στον τελικό

Written by  Φεβ 28, 2017

Νίκη Λευκάδας-Πανιώνιος και Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός είναι τα δυο ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας των Γυναικών.

Οι εκπρόσωποι της Νίκης Λευκάδας και του Πανιωνίου ήταν πιο ικανοποιημένοι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθώς απέφυγαν το μεγάλο φαβορί, τον Ολυμπιακό και ένας από τους δυο θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΟΚ και όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων έκαναν λόγο για μια γιορτή του αθλήματος στην οποία όλοι πρέπει να πάρουν μέρος, να την απολαύσουν και μεγάλος νικητής να βγει το μπάσκετ.

Το Final-4 της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί 24-26 Μαρτίου με το μέρος να μην έχει ακόμα οριστεί. Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που παραβρέθηκαν στην κλήρωση είναι θετικές ως προς το να είναι το κλειστό της Γλυφάδας ο τόπος διεξαγωγής. Το "ΔΑΚ Γλυφάδας" θα μπορούσε να είναι η καλύτερη δυνατή λύση με δεδομένο ότι ο Δήμος είναι θετικός ως προς την ανάληψη της διοργάνωσης αλλά και οι τρεις ομάδες είναι από το λεκανοπέδιο. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.