Άτυχη ξανά η Σταμπούρλου

Written by  Φεβ 14, 2017

Η ατυχία χτύπησε για ακόμα μια φορά μέσα στη φετινή σεζόν την Πωλίνα Σταμπούρλου.

Η αρχηγός του Πανιωνίου χτύπησε τον ώμο της πάνω σε ένα σκριν στον αγώνα με τον Αθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος με την κατάσταση να είναι τελικά πιο σοβαρή από ότι αρχικά είχε φανεί εκείνη τη στιγμή.

Η γκαρντ του Πανιωνίου έκανε της απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει εξάρθρωμα ακρομοιοκληδικής κάτι που μεταφράζεται σε έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτός είναι ο τρίτος τραυματισμός για τη Σταμπούρλου τη φετινή σεζόν (αλλοιώσεις στον χόνδρο στο γόνατο ο πρώτος και ο δεύτερος ήταν θλάση στον ραπτικό).

«Δυστυχώς για μένα τρίτωσε φέτος το κακό οπότε δεν περιμένουμε κάτι άλλο! Αυτό δεν σημαίνει ότι το βάζουμε κάτω. Είμαι δίπλα στην ομάδα μας και θα κάνω ότι γίνεται να επιστρέψω στο γήπεδο όσο πιο νωρίς μου επιτρέψουν οι γιατροί. Έχω σταθεί άτυχη φέτος δυστυχώς αλλά η ομάδα του Πανιωνίου από κάτι τέτοια συσπειρώνεται οπότε συνεχίζουμε δυνατά για την επίτευξη των στόχων μας» ήταν τα λόγια της Πωλίνας Σταμπούρλου στο agapotobasket.gr δείχνοντας αισιόδοξη ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή ώστε να βοηθήσει την ομάδα της.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.