Μονομαχία δεύτερης θέσης στη Λεωφόρο

Written by  Φεβ 04, 2017

Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος περιλαμβάνει πολύ δυνατές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο του βαθμολογικού πίνακα ή να το ανακατέψουν ακόμα περισσότερο. 

Στη Γλυφάδα όπου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και παρόλο που ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών οι "ερυθρόλευκες" δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Το παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Αθηναϊκό με το νικητή να αποκτάει ισχυρό προβάδισμα στην υπόθεση δεύτερη θέση. 

Στη Λευκάδα την Κυριακή θα δοθεί μάχη τετράδας. Νίκη και Παναθλητικός ισοβαθμούν και ο νικητής θα συνεχίσει να ακολουθεί από κοντά τους πρωτοπόρους. Πανιώνιος και Δάφνη Αγίου Δημητρίου θέλουν να υπερασπιστούν τις έδρες τους απέναντι σε Πρωτέα Βούλας και Άρη και να ξεφύγουν από τις θέσεις των play-out. Τέλος ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην αποδεκατισμένη Τερψιθέα Γλυφάδας.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
14:30 Ολυμπιακός-Κρόνος Αγίου Δημητρίου
15:00 Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
12:00 Νίκη Λευκάδας-Παναθλητικός Goalbet
12:00 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Τερψιθέα Γλυφάδας
12:30 Πανιώνιος-Πρωτέας Βούλας
13:45 Δάφνη Αγίου Δημητρίου-Άρης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.