Διέλα: «Μεγάλη τιμή η κλήση στην Εθνική»

Written by  Νοε 14, 2016

Το Σάββατο το απόγευμα ο Παναθηναϊκός έκανε το τέσσερα στα πέντε στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινες κόντρα στην Νίκη Λευκάδας στηρίχτηκαν στην άμυνα τους όπως δήλωσε και στο agapotobasket.gr εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με τους καθοριστικούς πόντους της Ιωάννα Διέλα,

«Φαίνεται εύκολο παιχνίδι αλλά δεν ήταν τόσο. Ξεκινήσαμε καλά το ματς και προηγηθήκαμε 13-1 όμως κάποια λάθη που κάναμε μετά στην επίθεση μας στοίχισαν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίσαμε δυνατά και παίξαμε καλά και σε άμυνα και σε επίθεση. Το άσχημο μας δεκάλεπτο ήταν το τρίτο που σκοράραμε μόνο επτά πόντους αλλά το φτιάξαμε στο τέταρτο και σε συνδυασμό ότι δεν αφήσαμε τη Νίκη να πετύχει καλάθι παρά μόλις ένα λεπτό πριν τη λήξη μας έδωσε τη νίκη.

Κρατάμε τη νίκη, τον ενθουσιασμό που είχαμε και την καλή αμυντική εμφάνιση γιατί αν σκεφτούμε ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε σκαμπανεβάσματα τουλάχιστον ήμασταν πιο σταθερές στο κομμάτι άμυνας. Κρατάμε τη νίκη. Τώρα έχουμε ένα κενό με την Εθνική. Αυτές τις δυο βδομάδες θα ξεκουραστούμε και θα καθίσουμε να βάλουμε κάτω τα λάθη μας να τα φτιάξουμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς σε δυο βδομάδες έχουμε ντέρμπι».

Η γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ανάμεσα στις 16 παίκτριες που κάλεσε ο Κώστας Κεραμιδάς για τα δυο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Είναι μεγάλη μου τιμή αυτή η κλήση. Προσωπικά για μένα είναι μια επιβράβευση για τον εαυτό μου και για όσα δύσκολα έχω περάσει τα τελευταία δυο χρόνια. Είναι τιμή, εύχομαι να πάνε όλα καλά και η Εθνική να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό».

Δουλεύοντας συνεχώς η Ιωάννα Διέλα φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα δυο τελευταία χρόνια ωστόσο είναι κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται παραμένοντας αφοσιωμένη στη σκληρή δουλειά.

«Πάνω από όλα θέλω να είμαι υγιής και ειλικρινά πάνω σε αυτό το κομμάτι δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει ως προς το καλύτερο πάνω από όλα».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.