Μάλτση: «Κρατάμε τη δεύτερη νίκη»

Written by  Νοε 10, 2016

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε δύσκολα της Γκούντ Έιτζελς κάνοντας ντέρμπι ένα παιχνίδι που στο δεύτερο τουλάχιστον δεκάλεπτο του φαινόταν ότι μπορεί να κερδίσει άνετα και μάλιστα με διαφορά. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε και ταυτόχρονα έγινε και ένα ακόμα μικρό βήμα προς τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup.  

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού μπορεί να ήταν καλύτερο σε κάποια σημεία του σε σχέση με τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις του τέταρτου ομίλου ωστόσο είναι πολλά αυτά που πρέπει να βελτιωθούν ενόψει της ακόμα πιο απαιτητικής συνέχειας όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr η Εβίνα Μάλτση, εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.  

«Κρατάμε τη δεύτερη νίκη, κρατάμε ότι η ομάδα σήμερα είχε περισσότερο ρυθμό, έτρεξε περισσότερο. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμα να διορθώσουμε αλλά είχαμε περισσότερες παίκτριες που συμμετείχαν ενεργά στο σκοράρισμα, είχαμε παιχνίδι μέσα έξω, είχαμε παιχνίδι στον αιφνιδιασμό. Σίγουρα θέλουμε δουλειά στην άμυνα γιατί είχαμε σκοπό να δεχτούμε το πολύ 55 πόντους αλλά τελικά δεχτήκαμε 78 οπότε μάλλον εκεί κάτι δεν πήγε καλά. Συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν έχει σταματήσει κάτι. Είναι θετικότατο ότι έχουμε δυο νίκες. Εμείς έχουμε στόχο, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτόν, είμαστε μέσα στον στόχο μας και συνεχίζουμε». 

Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός εκτός συνόρων θέλει τον κόσμο στο πλευρό του πολύ περισσότερο από ότι στα δυο πρώτα παιχνίδια ώστε να γίνει ο έκτος παίκτης που θα ωθήσει τις παίκτριες στα δύσκολα και θα δημιουργήσει την έδρα που θα "τρομάζει" τους αντιπάλους.  

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και έρχονται να μας δουν συγγενείς και φίλοι μας. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει υποτιμήσει το τμήμα μας ή δεν είναι ενήμερος. Εμείς θα τον θέλαμε στο πλευρό μας για να δημιουργήσουμε μια δυνατή έδρα αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει και εύχομαι αυτό να αλλάξει». 

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τις ερυθρόλευκες συνεχίζονται το Δεκέμβριο καθώς στο ενδιάμεσο υπάρχει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Και αν για όλες τις ομάδες αυτό το διάστημα είναι κενό ξεκούρασης και ανασυγκρότησης δεν ισχύει το ίδιο και για τις νταμπλούχες Ελλάδας που οι προπονήσεις θα γίνονται με ελάχιστες παίκτριες.  
 
«Ο Ολυμπιακός παραδίδει τη Δευτέρα οκτώ παίκτριες του στην Εθνική ομάδα, φεύγουν και οι ξένες οπότε σίγουρα δεν θα μπορεί να δουλέψει κάποια πράγματα, Οι δε κοπέλες που θα είναι στις εθνικές θα έχουν μια έξτρα κόπωση γιατί για όλες τις μη διεθνείς σε όλο τον κόσμο αυτό είναι ένα break ξεκούρασης και για εμάς δεν είναι. Έχουμε και ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στη Ρωσία το οποίο ανεξαρτήτως αποτελέσματος στοιχίζει σαν κούραση. Νομίζω ότι εκεί πρέπει να γίνει η ανάλογη διαχείριση από το προπονητικό τιμ. Η ομάδα μπορεί να δουλεύει εγκεφαλικά κάποιες στιγμές, έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε. Η άμυνα μας θέλει δουλειά όπως φάνηκε και σήμερα (Τετάρτη) και μην ξεχνάμε ότι είμαστε καινούργια ομάδα».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.