Γιαννουλάκης: «Κάθε νίκη είναι παράσημο»

Written by  Νοε 01, 2016
Ο Πανιώνιος μπορεί να είναι νεοφώτιστος και να επέστρεψε στην Α1 μετά από αρκετά χρόνια ωστόσο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει δείξει ότι είναι μια αξιόμαχη ομάδα που παλεύει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια κάτι που έχει ήδη μετουσιωθεί σε δυο νίκες εντός έδρας. 
 
Κόντρα στον Αθηναϊκό η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντέδρασε σωστά, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και στο τέλος πήρε και σημαντική διαφορά ή οποία μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr και ο Άγγελος Γιαννουλάκης. 
 
«Και η διαφορά μπορεί να μετρήσει και ήταν πολύ σημαντικό που όχι μόνο τα καταφέραμε και γυρίσαμε από τη μεγάλη διαφορά που χάναμε αλλά και καταφέραμε και πήραμε μια διαφορά χωρίς να αλλάξουμε σχεδόν τίποτα. Ένα δυο πραγματάκια αλλάξαμε αλλά τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο δείξανε πολύ μεγάλη θέληση, δείξανε πολύ μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε από το πρώτο ημίχρονο τα κάναμε στο δεύτερο σωστά. 
 
Θεωρώ ότι από τη στιγμή που πλησιάσαμε το παιχνίδι και πιστέψαμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή η ομάδα ήταν ο Πανιώνιος. Αυτό το λέω γιατί κερδίσαμε κατά κράτος όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ότι καταφέραμε και βγάλαμε την ψηλή έξω και είχαμε στόχο να βάλουμε την μπάλα μέσα στο καλάθι στην δικιά μας την επίθεση το οποίο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όσο ήταν μέσα η ψηλή του Αθηναϊκού. 
 
Η ομάδα θέλει και θα προσπαθήσει όσο πιο πολύ μπορεί να σωθεί όσο γίνεται πιο νωρίς. Για μας κάθε νίκη είναι μια σοβαρή υπόθεση, είμαστε ξανά στην Α1 μετά από αρκετά χρόνια και ήμαστε με παιδιά που είναι άπειρα στην κατηγορία, με δυο Αμερικάνες που έρχονται πρώτη φορά στην Ευρώπη. Κάθε νίκη είναι παράσημο και θα πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά, να μπορούμε να διαβάζουμε τον αντίπαλο και να μπορούμε να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που σχεδιάζουμε γιατί μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να τα σχεδιάζεις και πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν». 
 
Σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται το φετινό όπου οι θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα αλλάζουν σχεδόν όλες κάθε αγωνιστική ο παράγοντας έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο. 
 
«Είναι το πλέον απαραίτητο να διασφαλίσουμε τον παράγοντα έδρα γιατί λέμε ότι αν κερδίζουμε όλα τα εντός έδρας, εκτός του Ολυμπιακού, αυτομάτως  δεν κινδυνεύουμε από κανέναν και οι υπόλοιποι ας τα βρούνε μόνοι τους. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς σε πρώτη φάση είναι να δουλεύουμε σωστά μέσα στο γήπεδο και να βγαίνουμε και να δίνουμε το 100%. Αν αυτό το κάνουμε πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα». 
 
 
 
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.