Σταμάτη: «Απλά μια ήττα και συνεχίζουμε»

Written by  Οκτ 28, 2016

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Eurocup δεν ήταν νικηφόρα καθώς αστοχία και λεπτομέρειες στο τέλος στέρησαν από την ομάδα του Πειραιά το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός "πλήρωσε" εκτός τον άλλων και το υπερβολικό όπως αποδείχτηκε άγχος κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι μέχρι το τέλος. Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε στο agapotobasket.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το πως έζησε αυτό τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας της τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τη συνέχεια. Η ομάδα θα δουλέψει στις αδυναμίες της και στους επόμενους αγώνες θα εμφανιστεί σαφώς καλύτερη. Η εκ των αρχηγών της ομάδας απηύθυνε επίσης κάλεσμα στον κόσμο να είναι ακόμα περισσότερος στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους.
 
«Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, ήταν το πρώτο παιχνίδι μέσα στη  έδρα μας, θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι θέλουμε πολύ δουλειά, έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα δεν έχει κριθεί κάτι. Ήταν απλά μια ήττα και συνεχίζουμε. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο ματς και όπως προείπα έχουμε πολλά  πράγματα να διορθώσουμε.

Από ένα σημείο και μετά είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ, ειδικά μέσα στη ρακέτα, είχαν φορτωθεί από πολύ νωρίς και η Κάιζερ και η Τζόνσον  με αποτέλεσμα να μην μας χαρίζονται στην επίθεση γιατί και αυτές είναι δυνατά κορμιά, είναι καλή ομάδα με πολύ καλές παίκτριες. Από κει και πέρα δεν τρέξαμε όσο μπορούσαμε, το σκορ είναι πολύ κοντά στη διαφορά οπότε στο τέλος κρίθηκε και στις λεπτομέρειες που θα μπορούσε να είναι στη θέση τη δική μας και η YDUBGD.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή γιατί ως γιορτή το βλέπουμε αρχικά και θέλουμε να το ευχαριστιόμαστε, Από κει και ύστερα θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε και περισσότερο κόσμο. Η αλήθεια ότι τον έχουμε ανάγκη, τον θέλουμε δίπλα μας, μέσα στην έδρα μας και ειδικά στα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά».  

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.