Ο Πανιώνιος παρουσίασε τη νέα του φανέλα

Written by  Οκτ 03, 2016

Σε μια απλή και όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο "Γαλαξίας" του Δήμου Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος παρουσίασε την φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Παρουσία του προέδρου του Πανιωνίου Άρη Μισαϊλίδη και της διοικούσας επιτροπής που αποτελείται από τους Παναγιώτη Λόξα, Σπύρο Πούλο, Πάρη Αναστασάκο, Μανώλη Μπριλάκη και Γιάννη Στεργίοπουλο έγινε αρχικά η απονομή των μεταλλίων στην περσινή ομάδα. Τίνα Πούλου, Μαρία Λόξα, Κωνσταντίνα Δασκαλογιάννη, Χριστίνα  Μπάμπη, Αλεξία Μπότσαρη, Πωλίνα Σταμπούρλου, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Τζούλι Στεφανίδου, Σοφία Γρηγορίου, Έλλη Τσίκα, Κέλλυ Μαχλά, Αθηνά Μήτση και Μαρία Παναγιωτοπούλου υπό τις οδηγίες των Άγγελου Τσίκληρα και Άγγελου Γιαννουλάκη οδήγησαν τον Πανιώνιο στην μεγάλη κατηγορία και παρέλαβαν τα μετάλλια τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Νότιου Ομίλου της Α2 τη σεζόν 2015-2016. Η αρχηγός αυτής της ομάδας Μαρία Παναγιωτοπούλου απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ωστόσο έστειλε τις ευχές της στις μέχρι πρότινος συμπαίκτριες της για μια καλή σεζόν, με επιτυχίες και υγεία.


Στη συνέχεια η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ τίμησε την προπονήτρια Αθηνά Ζέρβα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τη γυναικεία Εθνική ομάδα κωφών. 


 
Το κλείσιμο της βραδιάς άνηκε στη νέα ομάδα η οποία δια στόματος και του Παναγιώτη Λόξα έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την όσο γίνεται πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Λέξι Πίτερσεν, Κέτι Χέιλι, Αλεξία Μπότσαρη, Πωλίνα Σταμπούρλου, Ιωάννα Τσιαδή, Ρία Πατεράκη Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Τζούλι Στεφανίδου, Σοφία Γρηγορίου, Έλλη Τσίκα, Κέλλυ Μαχλά, Αθηνά Μήτση, Αθανασία Παντέλη, Άρτεμις Γιαννακούλια, Γεωργία Τσαβολάκη και Κασσάνδρα μαζί με τους προπονητές τους Άγγελου Τσίκληρα και Άγγελου Γιαννουλάκη παρουσίασαν τις νέες φανέλες (με την άσπρη να κλέβει την παράσταση) και κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Κυριακή 16/10 13:00).  

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.