Η Νίκη Λευκάδας νικήτρια του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Μπάσκετ Γυναικών

Written by  Σεπ 26, 2016

Η Νίκη Λευκάδας ήταν η νικήτρια του 1ου Διεθνούς τουρνουά που διοργανώθηκε στο όμορφο νησί του Ιονίου, καθώς επικράτησε στον τελικό της ομάδας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Την Τρίτη θέση κατέκτησε η νταμπλούχος Βουλγαρίας, Μοντάνα που επικράτησε του Πανιωνίου.

Το τουρνουά είχε πολύ ενδιαφέρον και δυνατές αναμετρήσεις που ικανοποίησαν τους διοργανωτές για το επίπεδο που παρουσίασαν οι ομάδες. Η Νίκη Λευκάδας επικράτησε στον πρώτο αγώνα της Μοντάνα στην παράταση με 80-71 (κ.α. 60-60) με την Στάρα να σημειώνει 23 πόντους και την Τελίδου 19. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου πέρασε στον τελικό του τουρνουά επικρατώντας του Πανιωνίου με 72-69 (Σίντι 20, Κυριακοπούλου 19 πόντοι)

Η ομάδα της Λευκάδας αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά, καθώς επικράτησε του Κρόνου με 70-56 (Μπράουν 20, Στάρα 11 – Κυριακοπούλου 13) και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο στην προετοιμασία της ενόψει της δύσκολης σεζόν.

Στον μικρό τελικό, η Μοντάνα επικράτησε του Πανιωνίου με 74-72 (Μπέργκντες 16, Ντιμίτροβα 12 – Πατεράκη 16, Πίτερσεν 14) και κατέκτησε την τρίτη θέση του τουρνουά.

 

Πηγή και φωτό: NIKH LEFKADAS BC

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.