Επένδυση Ολυμπιακού στα τμήματα υποδομής και των Γυναικών

Written by  Σεπ 21, 2016

Σε μια κίνηση που δείχνει το ενδιαφέρον του να επενδύσει και στο μέλλον της ομάδας προχώρησε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την συνεργασία του με την προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου προκειμένου να αναλάβει τα τμήματα υποδομών της ομάδας.

Η έμπειρη προπονήτρια θα αναλάβει να διδάξει τα μυστικά του αθλήματος στις μικρές αθλήτριες, οι οποίες θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα, η διοίκηση της ομάδας απηύθυνε κάλεσμα σε όσα κορίτσια επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα κορασίδων – νεανίδων για την αγωνιστική περίοδο που αναμένεται ενδιαφέρουσα και στα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την έμπειρη προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου στα τμήματα υποδομών, Κορασίδων και Νεανίδων. Ο Ολυμπιακός με την κίνηση αυτή δίνει έμφαση και βάρος στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής των κοριτσιών και καλεί όσες νεαρές αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα κορασίδων – νεανίδων, να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του σωματείου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γραμματεία τμημάτων υποδομής Σ.Ε.Φ.:  210-4833283

 210-4190902

6946927121

6949471480

Πηγή: osfp.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.