Προσθήκες για υψηλούς στόχους στον Α.Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας

Written by  Σεπ 18, 2016

Επιβεβαίωση των συνεχών προσπαθειών της διοίκησης του Α.Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην δύσκολη σεζόν της Α1 αποτελούν οι δυο νέες προσθήκες στο ρόστερ, καθώς η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της Πέπης Βαλέτα και την επιστροφή της Danielle Spilioti.

Πρόκειται για δυο πολύ σημαντικές προσθήκες που θα δώσουν ακόμα περισσότερη δύναμη στην ομάδα της Γλυφάδας που δείχνει ότι αυτή τη χρονιά έχει θέσει υψηλούς στόχους, τους οποίους θα κάνει το παν για να υλοποιήσει. Η πρώην διεθνής παίχτρια Πέπη Βαλέτα και η  Danielle Spilioti που είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα  πριν από δυο χρόνια δεν είναι τα τελευταία αποκτήματα, καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε και την απόκτηση των νεαρών παικτριών Νάνσυς Καναβάρου και Χριστίνας Μπάμπη.  Οι επενδύσεις στην ομάδα της Γλυφάδας δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς οι παράγοντες της ομάδας αναφέρουν πως βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δυο ακόμα παίκτριες με εμπειρίες στην Α1, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και η απόκτηση μιας ακόμα ξένης παίκτριας, η οποία θα αγωνίζεται στη θέση της σέντερ.

Το στίγμα των προθέσεων της ομάδας να κάνει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο εκφράζει με δήλωσή του ο team manager, Χρήστος Χρηστίδης.

 «Αυτή την περίοδο γίνεται μία νέα αρχή στο μπάσκετ των γυναικών στην Τερψιθέα. Εκτός από την έλευση του Δημήτρη Τσολάκη ως τεχνικού διευθυντή και την αναδιοργάνωση των ακαδημιών με στόχο την ανάπτυξή τους, είμαστε συνεχώς με τον κ. Ζορμπά αλλά και με άλλη μέλη της διοίκησης σε επαφές με πολύ σημαντικούς επιχειρηματίες αλλά και με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι και μας επιβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την μοναδική ομάδα της Γλυφάδας που αγωνίζεται στην Α1 γυναικών. Απώτερος στόχος μας αποτελεί η ισχυροποίηση της ομάδας στην Α1 και η δημιουργία μίας ισχυρής ακαδημίας που θα παράγει νέους αθλητές στο χώρο του μπάσκετ».

Πηγή και φωτό: Α.Ο. Τερψιθέα Γλυφάδας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.